TAKE THIS TO HEART

ser fram emot en crazy och bra helg! imorgon blir det fest, först tacos med alla brudar sen festar vi vidare! på lördagen fortsätter festen med förfest på storgatan, sedan kårhusets jävla halloweenfest eller en hederlig svenssons/stadshuset runda! update på söndag! call me:)

annars, bra dag! umgåtts med bror, subway och kaffe! jobba 11-18,30 imorgon! kom handla!
(:::(:(: (:

YRAN 08

YRAN 08
saknar redan sommar! och allt som hör till

fotoprojekt

tja alla!:))) ) vet jag varit helt gone i två dagar! men full fart gillar vi! kom hem från indal nyss, haft lite fotoshoot! lite halvrockigt och trashigt sådär! emmelie & stephanie som fotat & stylat! jag ställde givetvis upp! slänger upp nå bild/er när jag fått dem!

myshelg!

det är lördagnatt! nyss hemkommen från d's place! vi hade vin och terapikväll;) helmysigT! snart igen tjejer!:) igår såg jag film hos j, mys mmmmm! skulle gärna vara där nu med...

dagens bästa: gratis kvällsmat! TACK A!
imorgon är det tur- och retur uppsala som gäller! gonatt:)

nyårsoutfit? check!

jag är nöjd! idag hitta jag min nyårsoutfit! fan vad fattig jag är nu men jag blev kär! nu behövs bara nå glittriga detaljer och ett par nya skor, sen fattas bara skumpan! :))

förresten, hade lovat mig en lugn helg men åh partyhumöret är så jävulskt på topp och alla mina vänner har nästan slagit vad om att jag kommer infinnas i vimlet i helgen ändå, men jag ska kämpa emot begäret;) nu ska jag få i mig en pizza sen nedåt stan och lasta kartonger, ska agera flytthjälp! bra att lägenheten ligger ovanpå en krog! haha :) puss, later hoes!

singular

vet inte om jag ska säga grattis eller hånskratta eller känna mig uppgiven, men idag är det 24,de oktober! slutsats, idag har jag varit singel, ensam, och mer ensam i tio månader!!!11 alltså, vart försvann tiden? fast förresten, ibland är friheten rätt skön också, ska fixa en för-och nackdels lista med att vara singel till ikväll! & till alla andra ensamma jävlar där ute, ni vet väl att de säger att alla de bästa är tagna? men helvete nä, vi finns ju kvar! PUSS ADJÖ:)

tjejkväll snart?

jag känner lite panik! mmm faktiskt.. alla mina vänner skaffar eget crib, JAG VILL OCKSÅ HA ETT! ångest, eller ja avund kallas det! ska hjälpa diana och thess flytta i helgen, så jävla grattis att ni fick lägenheten! så grymt bra läge! bjud mig på inflyttningspartyt! jag måste inhandla nån gullig inredningsdetalj, ett måste!!1 och ja när min bästa vän kommer hem från thailand blir det flytta kartonger igen! :)))))

alltså, jag vill ha en sån kväll med hämtmat och nån tjejig film och nå flaskor vin och bara vara allmänt tjejiga! ja fan jag saknar alla tjejkvällar, vart har dem tagit vägen? måste ordna en snart! NÖJESHALLEN TJEJER? bubbla och prata hela natten! för längesedan vi var där nu och öste till mötley crue!

samma nätter väntar alla

åååååh vad rastlös jag är! alltså sure det är rätt skönt att kunna sova till 11 på dagarna, och de två första timmarna uppe är helt okey de med! men sedan, mmmmm sekunder blir till minuter, minuter till timmar.. jag måste skaffa fler vänner, helst arbetslösa! VA MED MIG VA MED MIG VA MED MIG!!1111 jag försöker ha lite fantasi och hitta på lite nya spejsiga saker men finns inte så mkt som är gratis direkt! messa/ring mig nääääärsom, jag är på! nu ska jag återgå till att förbättra mina skills på nhl, jag är faktiskt totalt värdelös men fördriva tid mmmmm

tisdag i'm in love!

åhåååå alla vet vad tisdagar betyder! mmmmmm chuck bass mmmmmmm


www.snarthultsfredsfestivalen.net

just nu är det,
259 dagar, 22 timmar, 57 minuter & 16 sekunder kvar till hultsfred 2oo9

kära jävla norrland

ikväll tog jag mig ner på IP för att kolla på fotboll i höskylan! tänkte, det var norrlandsderby (giffarna-gävle) viktig jävla match och har inte sett en enda allsvensk match på hela året så var dags tänkte jag (ja förutom den obligatoriska mot hammarby) ari hade sett för mycket på zlatan och tränat in nån lattjig fint som han körde HELA tiden! annars kände jag lite nostalgi och fick roliga minnen som när gif lirade i superettan och inte hade nån klack och vi småglin stod där och sjung med oskar lund i spetsen! hur gammal var man? runt 12! jävla tider det!

saknar att tillhöra ett lag, satan vad kul man hade! alla jävla träffar, fester, cuper! men nästa höst, då bildar man skolklass igen! bestämt mig nu, grafisk design & kommunikation! HT 09! hey ho

ibland gör man rätt & ibland gör man fel

.. fast ibland gör man ingenting och det blir fel ändå! ska jag backa tillbaka nu? se vad som händer? eller ska jag köra på med risk att förstöra allting? alla beslut varje dag, jag orkar inte! det kommer aldrig finnas något som heter rätt tid & rätt plats! så det är väl egentligen bara att ösa på, riskera allt och se vart man hamnar? man blir säkert sårad eller tar fel beslut de flesta ggr, men dåliga svar känns helt ok dom med. då vet man vart man står, och kan välja vilken väg man ska ta därifrån. jag gillar svar. vad hoppas du vad vill du vad önskar du?

sista lördagsfirandet på ett tag!

min bästa hobby, lördagsfestandet, ska få sig en paus ett tag nu! slitet! mitt nya projekt blir att planera nyår, vi skulle till vemdalen men vi var lite sent ute! så en reservplan måste utformas! VART SKA DU FIRA NYÅR? :)) :)

och justde, undra hur många ggr man säger, HÖJ! på en förfest???
jag har nog rekordet i det!

haha?

fredagskvällen, ja den var rätt intressant! minst 10 personer när jag stod städa entrén log lite och sa, härlig fredagsnöje! ja fan sa jag! och två killar bjöd med mig på tequilarace, fick motvilligt tacka nej! och ett intressant samtal med en herre på 70+ om kalsonger! han fråga om jag tyckte färgen var 'fräck' ???? ja jag höll med. och jag fick blackout på en frukt.. såg den på långt håll, den kom närmare! jag fick tänka tänka tänka, kollar upp på kunden och säger, FIKUS? (här börjar alla småfnittra bakom mig) jag skäms! och kunden stirrar lite överallt och bara, mmmmmmm fikon ja! (JA FIKON JUSTDE) kom hem 22,30! ännu en jobbfredag!

hoppas ni andra hade en jävulskt rolig natt på love up north!
hade velat vara där och dansa skiten till teddybears!

fredagsunderhållning

nu har jag underhållit alla grannar genom att dansa omkring i min brors skjorta och lagat mat och sjungit sånger om olycklig kärlek! ja allt på samma gång! och ska tilläggas att jag hatar att laga mat!!!111 jag måste skaffa en huslig karl!

nu ska jag iväg jobba, pusskram!

! kom tillbaka blondinbella

jag har kommit på att tillochmed jag av alla tycker det är tråkigt att blondinbella tagit "paus", det tillhör ju min morgonrutin! den är fan nu förstörd! ett hål där mellan 'kollektivet utan klader' och 'emmakey' - vilken är din favoritblogg?

FÖRLÅT

ville bara säga förlåt och ursäkta till killen som jag gav kronan portion till,
istället för tre ankare!

var nog ingen bra överraskning! (fast du borde märkt det själv!!!!1111)
jag kom på mitt misstag en timme efteråt, och jag känner skuld
typtyptyppptyp 35 kr åt helvete? men ja säger som krunegård, ibland kan fel bli så jävla rätt!
ditt nya favoritsnus kanske?

fan vad jag yrar!

jag tänkte bara säga att denna helg blir inte som jag hade tänkt mig! men jag kanske också kan få råka ut för en överraskning! (fast en större och bättre än fel snus)!! tack!!!11


%¤!&#&

jag fattar allt och ingenting

men deal
ska sluta lägga ner energi på det nu

snart är det helg! vi gillar
:)

gårdagens bästa: PJ
gratis godis och snacka innebandyfrillor var värt!

don't know what's worth fighting for!




repeat.

jag är ju här & väntar på dig!

jag vill resa! nunnunu påengång! vill tillbaka till barcelona, och cannes!
jag älskar alla minnen därifrån! best days!

eller, i andrahand
får det bli sommar 09

bo i äckligt tält och vara överlycklig
och dansa hela nätterna, och träffa nya människor
festivalyra! jag längtar
1. min å T:s fanclub på yran!
2. spela aldrig fotboll i kortkjol (man får smeknamn av alla tältgrannar)

sweet talk 101

ligger lyssnar på 'jag är en vampyr' på repeat! - den är du, och jag saknar dig!

mycket.

crazy nights!

man vaknade till runt halv nio, sedan började man fundera på hur man kom hem igår? man kollar mobilen, 11 olästa mess och 4 missade samtal! sen skäms man över sin utkorg och tänker att man nog gjort någonting dumt! sedan somnar man om igen, vaknar x antal timmar senare och då är man inte på topp! och tänker (som vanligt), 'jag ska aldrig dricka igen!'

:)):)

EFTERLYSNING

obs,
terran efterlyser en snygging som infann sig på svenssons i lördags!
jag måste fråga om mer info än detta men jag minns med han var hot!
jag återkommer...

kram!

BARISTA

asrolig utekväll igår, bästa på länge: )))::)
sen drog jag till j!

ikväll blir det baristakväll mmmm

VILKET ÄR DITT FAVORITFIK?
fast egentligen borde det heta samlingsplats?
eller, vet inte

kaffe kan man ju annars dricka hemma,
gratis!!!!!!!!

hej lördag!

det blev förfest hos mig ikväll
synd att du inte kom :):):):))

laptop <3

köpt en webbook idag :)))))))))
GLAD

hejdå

rolig kväll

jag och terese drog mot kebab city ikväll och intog mat! så jävla gotttttt!! mkt strips får man där! STORT +

sedan var vi, hmmm 6 pers?? på bio! förhandsvisning? tror jag det var! step brothers! haha den mest udda film jag nånsin sett, helt sick!

nu ska jag göra varmchoklad
puss och smek!

RSS 2.0